Nyt fra os

Overskrift: En tilfældig fredag
Dato: fredag d. 31 august 2012 kl. 9:53:40


Det er en tilfældig dag i august - og dine søskende Luis og Ida suser rundt i Glamsbjerg og omegn. Jeg ved ikke hvor du er -  jeg ved bare jeg savner dig. Kys fra far

 


 

Overskrift: 5 år er gået
Dato: mandag d. 23 april 2012 kl. 19:51:14


Det er i dag 5 år siden at Frederik dødede. Tænk som tiden flyver afsted, det er 5 år siden det sidste kys - det sidste kram - det sidste jeg elsker dig hvisket i hans lille øre. Jeg savner ham rigtig meget og tænker tit på hvordan vores familie og hverdag ville være hvis han var her sammen med os.

Kære lille skat - Jeg tænker på dig hver dag. Du vil altid være en del af den jeg er, du er i mit hjerte og du er med mig hvor end jeg går.
Jeg fik at vide at din vuggestue Spiren på Frederiksberg, har gravet en lille tidslomme ned ude på legepladsen, i forbindelse med at de blev sammenlagt med Remisen, i den er der et billede af dig, da du også er en del af deres historie - det var en smuk tanke.
Kys fra mor

 


 

Overskrift: Mindedag for Frederik 23.okt.2011
Dato: mandag d. 05 september 2011 kl. 10:28:38

Kære familie og venner

I anledning af Frederiks fødselsdag den 28.okt, hvor han ville være blevet 8 år, inviterer vi til en glad mindedag søndag d. 23.okt. Det foregår på idrætsefterskolen fra kl. 13-17, hvor vi har mulighed for at lege i hallen og efterfølgende hoppe en tur i svømmehallen.

Vi ønsker at dagen bliver i Frederiks ånd med masser af glæde og livsmod. Medbring ikke gaver men blot jeres gode humør, kondisko samt badetøj.

Ud over leg og en dukkert indbyder vi til hygge med boller, saftevand, frugt og kage i cafeen.

Vi håber meget I har tid og lyst til at tilbringe denne særlige dag sammen med os – det kan også være anledningen til at møde vores nye lillebror.

SU. Senest 17okt på sami@yousee.dk eller telefon 24 84 89 49
Mange kærlige hilsner fra
Ida, lillebror pt. i maven, Gerd og Sanne, samt Frederik i himlen.

 


 

Overskrift: Endnu et år uden Frederik
Dato: fredag d. 13 maj 2011 kl. 22:31:36


Der er gået endnu et år uden vores dejlige Frederik - det er nu 4 år siden han dødede. Det er forsat svært at leve med at det skulle ske for os, at Frederik skulle blive syg og dø - han var jo den skønneste dreng i verden. Den følelse af hvor uretfærdigt det er, forsvinder nok aldrig - og savnet vil selvfølgelig altid være der.
Vi savner ham og tænker meget på ham. Han er stadig en del af os, selvom han ikke er her fysisk.
Ida bliver snart 3år, hun ved hun har en storebror Frederik i himmelen, at det bl.a. er hans badekar hun nu har, og han har sat klistermærkerne på den seng hun sover i. Det er selvfølgelig lidt svært med en storebror man ikke har kendt, og hun kunne da ikke helt forstå at hun ikke kunne se ham ude på skyerne, da vi fløj på vinterferie. /Sanne

 


 

Overskrift: Frederiks fødselsdag
Dato: torsdag d. 28 oktober 2010 kl. 20:47:55


Idag ville Frederik være blevet 7 år. Det er på mange måder en almindelig dag og alligevel ikke. Det er meget trist at tænkte på han mangler - alt den glæde han kunne skabe og  sjov og ballade han sikkert kunne lave sammen med Ida. Det er tomt og svært at acceptere. Vi må vi holde fast i at han var fantastisk mens han var her, selv om det var alt for kort. Hvor jeg dog jeg savner ham og mangler ham. På kirkegården idag var det et værre regnvejr og så klarede det lidt op. Som vi stod foran hans sten, så brød solen igennem skyerne og vi kunne mærke nogle sekunders ret intens solskin på vores ansigter. Det var dejligt, men også alt for kort.

 


 

Overskrift: Glæde men også savn
Dato: tirsdag d. 25 maj 2010 kl. 22:05:32


Kære alle
Det er længe siden vi har skrevet på siden - Frederiks dødsdag er passeret (23.april), tænk at det er 3 år siden at vores skønne glade lille dreng var her hos os! Jeg savner ham ofte og tænker på hvordan han ville se ud hvis han var her - kan se for mig hvor høj han ville være, men mærkeligt nok er han stadig skallet, sådan var det jo blevet normalt at se ham, så det er nok derfor at det billed stadig hænger ved. Det er oftes alle de gode minder og billeder som bringer tårene frem når jeg tænker på Frederik, men jeg kan også mærke at jeg bliver ked af at føle hvor uretfærdigt det er at Frederik skulle blive syg og vi skulle miste ham.

 

Sorgen rammer os begge her omkring nogle store familie begivenheder. Her i de seneste måneder har der været både konfirmatioer og bryllup i familien og trods den store glæde på sådanne dage, så bliver det også meget tydeligt for os netop på sådan en dag hvad det er vi mangler... På Frederriks grav er der tændt lys og brudebuketten fra hans elskede faster og gudmor ligger på graven.

Trods savnet af Frederik, så har vi en god hverdag, Ida er lige blevet 2år og er selvfølgelig en super dejlig tøs, og både Gerd og jeg er rigtig glade for vores nye jobs. Vi vil også tillade os selv at være glade, at sætte pris på det vi har og også mærke et strejf af lykke når det byder sig, selvom livet har sat os dårlige ods. Vi ved også godt at vi kan være stolte af os selv over den kamp vi kæmpede sammen med Frederik, den måde vi sørgede for at han fik så mange gode dage som muligt trods sygdom og behandling. Og ikke mindst kan vi være stolte af at vi forsat er sammen, at vi arbejder med vores sorg og at vi kæmper videre med positivt syn på fremtiden.

Tårene og snotten løber - men jeg føler mig lettere

 


 

Overskrift: 1 glad minde-dag lørdag d. 31okt
Dato: mandag d. 26 oktober 2009 kl. 19:23:39


Kære alle!

I anledning af Frederiks fødselsdag (onsdag d.28okt) vil vi gerne holde 1 glad minde-dag for Frederik lørdag d.31.okt. Vi håber at familie og venner har lyst til at komme forbi og få nogle hyggelige timer sammen med os.

 

Klokken 16 er der kaffe og kage, og klokken 18 serveres der tortellini med parmasan (en af Frederiks livretter) og rigelige med god rødvin (en af Frederiks forældres livretter..) - som forhåbenligt byder ind til at man bliver hængende ud på aftenen!

I må meget gerne give besked om I kommer på mail eller sms.

 


 

Overskrift: Frederiks fødselsdag d.28.okt
Dato: søndag d. 25 oktober 2009 kl. 22:44:16


På onsdag ville Frederik være blevet 6år. I den anledning samler vi igen i år ind til et godt formål.

 

I kan sætte penge ind på Frederiks konto 3306 3306757814 hvis I vil give Frederik en lille fødselsdagsgave. HUSK at skrive navn på jeres donation.

Pengene vi får samlet ind skal gå til Foreningen Cancerramte Børn, fordi de gav os meget mens Frederiks var syg - og stadig gør det!

 

Gå på www.cancerbarn.dk og se mere om foreningen.

 


 

Overskrift: Kort resúme!
Dato: mandag d. 21 september 2009 kl. 9:57:47


Det er længe siden der sidst er skrevet et indlæg, så her kommer et kort resúme: Vi har haft en dejlig sommer - vi tilbragte 5 uger i vores skønne kolonihave i Kbh, slappede af, nød det gode vejr, så en masse dejlige venner og familie. I august startede Gerd nyt job på Glamsdalens Idrætsefterskole, det er han rigtig glad for, han har fodboldlinien og underviser i engelsk, kulturfag og historie.


Efter sommerferien har jeg givet jobsøgningen en skalle og det har givet bonus med flere spændende jobsamtaler, men den helt perfekte match er endnu ikke fundet!! MEn noget er der da sket - jeg er blevet tilbudt et 3mdrs vikariat i FOA´s A-kasse som sagsbehandler, det tegner rigtig godt, det bliver dejligt at skulle ud af døren om morgenen, få brugt hovedet på en anden måde og få nogle kolleger! Så nu kan jeg slappe lidt af men søger forsat et fast job som passer til mig!!


Ida har det godt, pludselig går det stærkt med at blive stor - hun kan og forstår rigtig meget!

 


 

Overskrift: Ida har gået sine første skridt.
Dato: søndag d. 07 juni 2009 kl. 19:30:26


Og det var ikke bare et enkelt usikkert et. Nej, hun rejste sig og gik målrettet 7-8 skridt fra køkkenet og ind på sit værelse. Hun trængte rigtig meget til at få skiftet sin ble, så det kan være, at det/den gav hende ekstras skub på og ekstra balance. Det var bare det..

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder