Maj - juni

Overskrift: Tak igen
Dato: tirsdag d. 29 maj 2007 kl. 16:45:39
 
Vi er lige blevet inviteret til en sorggruppe i foreningen Cancerramte Børn. Det er noget vi ser frem til og foreningens arbejde er en uvurderlig hjælp. Tak til alle som har bidraget til foreningen.


For vi kan roligt slå fast at vi har brug for noget hjælp og noget trøst. Vi savner ham utrolig meget og det er rigtig svært. Men det kan I jo nok forestille jer. Der er ikke noget at sige eller gøre som kan ændre at han ikke er her og det må vi lære at leve med.


Vi har begge været til psykolog idag og hun kan da hjælpe lidt med at sætte tingene og os  selv lidt i perspektiv.


Det er ufatteligt meningsløst og dybt uretfærdigt at han i det hele taget blev syg- og konsekvensen af den sygdom endnu værre.


Når vi forsøger at få lidt styr på det hele eller os selv, så føles det ærligt talt meget mærkeligt og kunstigt. Vi tror det hjælper os at se og tale med andre som er ligeså forvirrede og nedtrykte over hvad livet har budt på.

 


 

Overskrift: Kolonihave og Berlingo til salg...
Dato: torsdag d. 24 maj 2007 kl. 17:49:07
 
Hej Allesammen - en lille hilsen fra os - vi har det nogenlunde og forsøger at få noget ud af hver dag.
Bland andet så laver vi i øjeblikket en træteresse under halv taget i vores kolonihave  og så har vi sammen med Jan og Gitte sat den anden kolonihave (Mors) til salg i den blå avis (se: http://www.dba.dk/asp/soegning/detai­l.asp?annonceid=49981002).
Så hvis i kender nogen som kender nogen. så er den altså til salg - ligesom Berlingoen er det (se: http://www.bilbasen.dk/Cars/UsedCars­/ShowCar.aspx?AdId=94655&source=2­

I må have det godt

kh Gerd og Sanne

 


 

Overskrift: Tak!
Dato: mandag d. 14 maj 2007 kl. 18:56:29
 
Tak for deltagelse, blomster og bidrag til Foreningen Cancerramte Børn i forbindelse med Frederiks bisættelse fredag d.27. april.

Vi var meget glade for den støtte vi fik fra alle jer der deltog ved Frederiks bisættelse - det var dejligt at se så mange, med jeres hjælp blev denne svære dag lidt lettere at komme gennem for os.

 

Vi vil også sige tak for alle de hilsner vi har modtaget i form af breve og mails fra nær og fjern, det er rart at vide at der er mange som tænker på os og jeres ord og omsorg varmer meget.

 

Vi er også meget glade for alle de blomster vi har modtaget, ud over de mange som var i kirken til bisættelsen, de buketter har sat lidt kulør på vores fortiden lidt triste hverdag.

 

Vi er hjemme på Frederiksberg igen, efter vi søndag efter bisættelsen tog en hurtig beslutning om at tage til Thailand. Det var rart for os at komme lidt væk fra det hele og have en masse tid til hinanden. Selvfølgelig savnede vi Frederik meget på ferien og nogle stunder var rigtig svære, men vi havde trods alt nogle gode dage og fik slappet af, nydt hinanden og snakket en masse om både vores sorg og vores fremtid.

Mange kærlige hilsner fra Gerd og Sanne

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder