Juli - august

Overskrift: Så er det besluttet ! ( igen )
Dato: torsdag d. 21 august 2008 kl. 17:49:27
 
Lille Pigen skal ( nok ) hedde Ida...Man har jo et standpunkt indtil man tager et nyt..
Idag har Sanne, Ida og jeg været til baby-bio og se Mama Mia. Den var god og jeg blev ihvertfald godt underholdt og rørt over handlingen. Tænker meget på Frederik for tiden og savner ham uhyggelig meget. Så snart jeg ikke har travlt med et -eller andet, så kan jeg godt blive overvældet over at mærke hvor meget jeg savner ham og hvor ulykkelig jeg bliver over at tænke på jeg ikke ser ham i live igen.
Prøver at se fremad istedet for tilbage og er heldigvis begyndt at glæde mig til at flytte til Glamsbjerg og heldigvis har jeg jo to dejlige piger omkring mig det meste af tiden.


Nu hygger vi i kolonihaven. Min mor er også herude i sit eget hus idag og det er hyggeligt at vi lige kan ses og man kan få sin mor til at lave noget kaffe og en syltetøjsmad, når man er lidt ked af det....
go' dag og tanker herfra. kh Gerd

p.s.

Jeg er kommet på facebook og sanne laver også en profil derinde. Jeg havde ellers ikke tænkt mig at skrive noget om Frederik derinde, fordi vi havde denne hjemmeside og der er adskillige ulemper ved facebook- bl.a ophavsrettigheden til billeder osv - siger jeg - dog uden at vide særlig meget om det. Men vi vil selvfølgelig ikke have at der er billeder af Frederik nogen steder uden vi kender til det.
Til gengæld er det så nemt at lægge billeder på FB - og det vil vi gøre med fotos af især lilla Ida og skrive lidt, så vores venner og familie ved hvad der rører sig i vores hoveder og i vores lille familie. - men vi vil selvfølgelig beholde denne hjemmeside også.

 


 

Overskrift: Navneændring!
Dato: fredag d. 08 august 2008 kl. 16:06:35
 
Vi har besluttet at Lille-pigen ikke skal hedde Lykke-Mai alligevel! Grunden er, at vi fik for mange reaktioner på at navnet var valgt fordi hun bringer os en masse lykke, efter alt det vi har været igennem med Frederik og hans sygdom.


Selvfølgelig bringer hun os masser af lykke, det gør alle børn, men vi syntes at navnet kommer til bære præg af hvad der er sket i vores liv før hun blev født og det var ikke meningen!

 

Så nu hedder Lille-pigen Ida-Mai, Ida har været på banen allerede inden hun blev født, ligesom Mai også har været det!

 

Vi har det godt det meste af tiden! Savner stadig Frederik ufatteligt meget, tænker på ham hver dag og bliver ked af at han ikke er hos os mere! Sådan vil det nok altid være - vi vil altid tænke på at han mangler i vores familie! Men vi lever med det - vi har jo ikke noget valg, og vi klare det godt det meste af tiden! Det fortæller vores omgivelser os også, men tag ikke fejl!! Det gør jer som kender os rigtig godt heller ikke og vi er glade for at Frederik bliver nævnt når vi er sammen, eller I spørger ind til hvordan vi har det.

 

Det er ikke nogen hemmelighed at vi tit har det svært, både hver for sig og sammen, men vi kæmper og er opsat på at forsætte kampen sammen!

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder