September - oktober

Overskrift: Familien Michaelsen 11. sep
Dato: mandag d. 11 september 2006 kl. 19:57:00

 

Kære alle!
Det er noget tid siden jeg har skrevet sidst, men Gerd har sendt nogle linier ud i mellemtiden! Her går det op og ned, vi har rigtig gode dage, hvor Frederik har det godt, og vi næsten er en helt normal familie, og så er der de knap så gode dage, hvor Frederik har det dårligt og er ked af det eller hvor det som lægerne siger gør os urolige. Men selvom humøret dykker en gang i mellem, så syntes jeg vi er gode til at trøste hinanden (+ familie og nære venner) og hive humøret frem igen – vi har jo også lovet hinanden, at Frederik bliver rask igen, så det kæmper vi sammen for.


Min mor fortalte, at hun havde skrevet ud på mailen, at jeg har tænkt at lave en isolationskalender (alias julekalender med 30 små gaver) til Frederik, så han har noget at se frem til hver dag, samt kan bruge den som nedtælling (ligesom til juleaften). Jeg synes at min mors ide om at modtage bidrag fra jer er en god ide, enten som en lille gave I sender eller et forslag til en gave vi selv køber. Jeg vil blive glad for jeres ideer til små gaver, som trods det ikke er en helt togbane der skal samles, alligevel kan bringe lidt aktivitet i løbet af dagen.


Vi er jo isoleret på vores værelse omkring 30 dage + - , så vi har behov for at få lidt ind spark ude fra, som vi kan få dagen til at gå med! Vi vil også meget gerne modtage tegninger, papirklip el.lign. fra jeres børn, samt fotos af  alle (som har lyst), som vi kan pynte vores værelse op med. Gerd har tænkt sig at lave en plade til isolationskalenderen, når vi tager en gave ned hver dag, vil vi gerne kunne pynte den med billeder, tegninger mm. så vi til sidst har en kollage vi kan tage med hjem igen!


Mange af jer er nok nysgerrige efter svar på Frederiks seneste CT scanning,! Men vi har ikke fået et endeligt resultat før kirurgerne har gennemgået billederne. Dog har lægerne fortalt os at der stadig er noget at se og at svulsten kan sidde tæt på nogle hovedpulsåre, hvilket gør operationen kompliceret. Frederik skal til nogle andre scanninger her d. 12 + 13sept, her skal det undersøges om det tilbageværende er aktivt eller dødt væv, hvis det er dødt, gør det knap så meget at de ikke kan fjerne det hele!!


Vurderer kirurgerne at operation er for risikabelt på nuværende tidspunkt, skal han have mere kemo. Normalt foretages CT scanningen efter kemo nr. 8, men  vores blev foretaget inden og effekten af den 8. Serie ses ikke på den sidste ct scanning. Kirurgerne vil vurdere operationen de næste par dage.

Frederik er færdig med kemo nr. 8, han har været ret dårlig efter den omgang – har kastet op og været sløv. Vi er stadig indlagt, da Frede igen har fået en infektion, og derfor får 3 forskellige slags antibiotika. I dag er vi blevet af isoleret, så vi kan bevæge os lidt rundt, om et par dage, kan vi håbe vi får udgang, så vi kan komme hjem nogle timer hver dag!
Kærlig hilsen Frederik, Gerd og Sanne

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder