Maj - juni

Overskrift: Tak!
Dato: søndag d. 22 juni 2008 kl. 15:28:35
 
Tusind tak for alle gaver og søde hilsner vi har fået i forbindelse med at Lykke-Mai er kommet til verden!
Kærlig hilsen Gerd og Sanne

 


 

Overskrift: Lille-Pigen skal hedde Lykke-Mai
Dato: torsdag d. 12 juni 2008 kl. 23:00:48
 
Så er det besluttet - lillesøster skal hedde Lykke-Mai Lilja Michaelsen - hmm det ser endda også fint ud på skrift!!

I går fik Lykke-Mai en skinne på, da hendes hofteskål i venstre side er umoden (kaldet hofteledsdysplasi). Hun var godt utilfreds med den i starten, så vi havde en ret hård aften, nat og morgen, men det virker til at hun nu har indfundet sig med at have den på. I første omgang skal den sidde på i 6 uger, så skal hun scannes for at se om det har rettet sig til! Det er lidt hårdt at igen at have et barn som skal meget på hospitalet, det er jo selvfølgelig godt at det ikke noget livstruende, men de mange besøg på Hvidovre fremkalder dårlige minder med Frederik. Jeg var jo flere gange på Hvidovre børneafdeling for at få ham undersøgt, men fik gang på gang at vide at børn har ondt i maven af mange årsager!!

 

Lejligheden er næsten pakket ned - vi har bestilt flyttemand i næste uge. Det bliver en smule sørgmodigt at skulle forlade lejligheden, den indeholder så mange gode minder, både helt tilbage fra min barndom, hvor min farmor boede der og så selvfølgelig en masse dejlige minder fra tiden hvor vi boede der sammen med Frederik! Men det bliver også super dejligt at få huset i Glamsbjerg og så har vi heldigvis stadig en masse gode minder om Frederik ude i kolonihaven, som vi beholder som vores 'sommerhus' i København.

 

Ellers nyder vi sommeren og vores skønne pige - hendes ankomst har ikke fjernet savnet af Frederik, vi savner ham rigtig meget og er kede af at han ikke kan dele glæden over lillesøster sammen med os! Men det er rigtig rart igen at føle sig som en familie, selvom han altid vil mangle! Lykke-Mai ligner Frederik rigtig meget - men producenterne er jo også de samme, så det ville være mærkeligt andet!!

 


 

Overskrift: Lille-Pigen er kommet..
Dato: torsdag d. 22 maj 2008 kl. 21:49:01
 
Så blev det idag at vores lille pige kom. Sanne fik veer inat og vi kørte til Hvidovre kl 6. Da var Sanne 2 cm åben- så gik det pludselig stærk - og så kunne lavement være lavement , så ville lille-pigen altså ud , da klokken var 8.30.
Hun er velskabt - 53cm lang og vejer 4150 gram. Hun er meget kær og har allerede smilt, snorket og skidt.
Vi har trods strejke fået en fin stue hvor vi kan sove alle 3 - og vi regner med at tage i kolonien imorgen og indrette os derude. Vi er ikke sikre på hvad hendes navn skal være, så vi tænker lidt over det mens vi nyder at hun er kommet og hun ser ud til at befinde sig rigtig godt !
Sanne har det også godt - har været oppe at gå - og klarede det så flot undervejs, men fik lige et lille klip tilsidst, - og jeg er bare lettet over det er veloverstået og glad og stolt over mine 2 skønne piger!

 


 

Overskrift: Idrætseksamen
Dato: mandag d. 19 maj 2008 kl. 22:24:36
 
Så lykkedes det at blive "godkendt" som idrætslærer idag.  Det blev til et prangende 4-tal.. Som svarer til et 7-tal på den gamle skala.
Det er jo bare dejligt at den eksamen og ikke mindst mine Michael Jackson dansetrin er overstået og nu håber vi meget at den lille pige vil komme en af dagene.

 


 

Overskrift: Huset i Glamsbjerg i hus!!!
Dato: lørdag d. 10 maj 2008 kl. 18:34:14
 
Vi går stadig og venter på at lille-pigen giver tegn til at ville ud! Nu må det gerne snart være, maven er stor og ben og fødder hævet, men jeg har det ellers fint!

Vi har skrevet under på huset i Glamsbjerg - jubiiii... overtager det til september, så vi kan nyde hele sommeren i kolonihaven! Vores lejlighed er også blevet solgt, vi rykker ud pr. 01.07, når Gerd har overstået den sidste eksamen.

 

Gerd knokler lige nu med sin idræts eksamen, som han skal op til d.19.maj - håber ikke det lige er den dag lille-pigen har tænkt sig at komme ud! Og så har han en sløjd eksamen d. 23.juni.

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder