Marts - april

Overskrift: Et-års-dagen nærmer sig!
Dato: torsdag d. 17 april 2008 kl. 17:40:41
 
Vi går gennem en lidt svær periode for tiden! Et års dagen for Frederiks død nærmer sig, og vi kan mærke at det påvirker vores humør og sindstilstand.


Det meste af tiden går det fint, men vi bliver også lige pludselig meget kede af det!! Det er helt utroligt at tænke på at han var her for et år siden. Et år siden lyder som langt væk, men det føles meget tæt på - har vi virkelig levet et helt år uden ham?


Vi ved endnu ikke hvordan dagen d.23.april kommer til at føles... måske bliver den ikke værre end alle andre dage, måske bliver den meget svær at komme igennem!


Vi har ikke tænkt at lave nogen faste traditioner på Frederiks dødsdag, det vil vi fastholde på/omkring hans fødselsdag, ligesom sidste år, men vi tager selvfølgelig forbi graven.

 

Midt i alt sorgen over Frederik, som mærkes mere i øjeblikket, så vil jeg også huske at skrive, at vi jo også går rundt og glæder os!! Vi glæder os over at lille-pigen snart melder sin ankomst! Jeg havde sidste dag på job i går, det er dejligt ikke at skulle op til vækkeuret om morgenen, og at kunne tage dagen i eget tempo! Maven er blevet rigtig stor, der er kravlet 20kg på kropppen og mit bækken driller mig ret meget, så nu må det også gerne snart være!!


Ud over lille-pigen, kan vi også glæde os over, at det ser ud til vi har fundet en køber til vores lejlighed! Foråret er på vej og vores dejlige kolonihave står og venter på vi rykker der ud! Det skønne hus i Glamsbjerg, jeg har holdt øje med i flere måneder, er stadig til salg og jeg mangler bare at overtale Gerd det sidste stykke af vejen til at komme med et bud!

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder