September - oktober

Overskrift: Indsamling i forbindelse med Frederiks fødselsdag
Dato: torsdag d. 02 oktober 2008 kl. 15:37:05
 
Kære alle som følger med på vores side!


I anledning af Frederiks fødselsdag 28.okt, samler vi igen i år ind til et godt formål. I år har vi besluttet at pengene skal gå til Foreningen Cancerramte Børn.

 

Denne forening giver børnene og deres forældre en masse gode oplevelser mens børnene er i behandling. FCB gav Frederik nogle gode oplevelser mens han var syg bl.a. et stort julearrangement. Foreningen har også hjulpet Gerd og jeg en hel masse, både med en forældre weekend med terapi mens Frederik var syg og med sorggruppe efter hans død. Vi går forsat til arrangementer i foreningen - Temaaften for forældre som har mistet et barn af kræft - der har vi glæde af at høre forskellige foredragsholdere og snakke med andre i samme situation som os.

 

Det er muligt at donere penge via en konto vi har oprettet til formålet: 3306 3306757814 eller hvis man kommer forbi vores dejlige nye hus, så har vi også en indsamlingsbøsse stående.

 

Vi savner Frederik rigtig meget - Hans fødselsdag nærmer sig og så mangler han i vores nye hjem! Hvor ville det bare være dejligt at høre hans små fødder løbe rundt i huset, mens han ville juble og le som han plejede!! Nu hvor vi har flyttet, har jeg været mange af hans ting igennem endnu engang. Det har været rigtig hårdt, men det har også været rart at gense og mindes - jeg har bland andet fundet et par af hans sutsko af lædder, hvor hans fodaftryk har slidt sig fast i bunden, dem er jeg rigtig glad for at ha fundet igen!

 

Vi håber at vi får samlet en masse penge ind til Foreningen Cancerramte Børn, så de kan forsætte deres gode arbejde!

Gå tilbage til forsiden
Se videoklip
Se billeder